Anläggare Trestad

ANLAB Trestad söker anläggare till våra anläggningsprojekt som är varierande med bland annat bostads- och infraprojekt, VA-saneringar och gång- och cykelbanor. Projekten är såväl stora som lite mindre.

ANLAB Trestad är ett nystartat företag i en stor och stabil koncern med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Vi jobbar nära varandra och har korta beslutsvägar. Du kommer att utgå från vårt kontor i Uddevalla.

DIN PROFIL

Du som söker tjänsten har minst 5 års yrkeserfarenhet inom anläggning och vi ser helst att du har yrkesbevis. Du är social, problemlösare och en lagspelare som har lätt för att samarbeta med dina kollegor och underentreprenörer. Du skall kunna arbeta både självständigt och i grupp, ta ansvar och alltid se till projektens/verksamhetens bästa. Du talar svenska flytande och innehar B-körkort.

OM ANLAB TRESTAD

Vår verksamhet består av mark- och anläggningsprojekt till privata företag och offentlig verksamhet i region Trestad (Trollhättans kommun, Uddevalla kommun och Vänersborgs kommun) med omnejd.

ANLAB Trestad ingår i den familjeägda koncernen AB Gullringsbo Egendomar som har ett långsiktigt ägarperspektiv och en trygg och stabil ekonomi. I koncernen ingår även Torslanda Entreprenad, Svenska Hus, MVB, Forestry, Wangeskog Hyrcenter, Novi Real Estate och Munkbron Finans – bolag som alla grundats av entreprenörer och bedrivs med familjebolagskänsla. Gullringsbo Egendomar är en av Sveriges största icke börsnoterade eller institutionellt ägda bygg- och fastighetskoncerner.

ANSÖK IDAG

Maila din ansökan med CV och personligt brev till arbetschef Jonas.wiberg@anlabtrestad.se. På grund av GDPR ber vi dig utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer.

Vi ser fram emot din ansökan!

ANLAB Trestad arbetar enligt BF9K – produktcertifiering inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Adress

Gustaf Mattssons väg 2
451 50 Uddevalla

Personuppgifter

Läs om vår hantering
av personuppgifter