Karriär

Vi letar alltid efter duktiga medarbetare!

Är du utbildad inom mark- och anläggning? Är du nyfiken och intresserad av att utvecklas med spännande projekt i ett personligt och snabbspringande företag? Då vill vi ha kontakt med dig!

Som medarbetare i Anlab Trestad har du en:

Unik arbetsplats

I vår vardag är varje projekt speciellt. Det medför att ingen dag är den andra lik. Vårt motto är att det mesta går att lösa med erfarenhet och kreativitet.

Trevlig arbetsmiljö

Det ska vara roligt att gå till jobbet. Trivsel, gemenskap och en hög säkerhet på våra arbetsplatser är prioriterat. Vi värnar om att ha en respektfull miljö och allas välmående, både under och utanför arbetstid.

Personlig utveckling

I vår bransch står vi inte stilla. Det gör inte våra medarbetare heller. Alla våra medarbetare har en individuell utvecklingsplan som följs upp regelbundet. Här finns alla möjligheter till både personlig utveckling och till en karriär.

Lediga jobb:

Här ser du våra våra aktuella lediga tjänster. Du är även välkommen med en spontanansökan till info@anlabtrestad.se så kontaktar vi dig om en passande tjänst dyker upp. På grund av GDPR ber vi dig utesluta de fyra sista sifforna i ditt personnummer när du skickar in ditt CV och personliga brev.

Anläggare till region TrestadLäs mer om tjänsten här

 

 

ANLAB Trestad är medlem i Byggföretagen.

Adress

Gustaf Mattssons väg 2
451 50 Uddevalla

Personuppgifter

Läs om vår hantering
av personuppgifter